Κοπή της πρωτοχρoνιάτικης βασιλόπιτας από τις Θυγατέρες της Πηνελόπης

Την τελετή της πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία άλλη μια χρονιά οι Θυγατέρες της Πηνελόπης στο Ελληνικό Σπίτι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

Το καλωσόρισμα έδωσε η πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του Ελληνικού Σπιτιού κ.Ειρήνη Ντότσικα η οποία ευχαρίστησε  όλα τα μέλη των παρευρισκομένων συλλόγων, των Θυγατέρων της Πηνελόπης, της ΑΧΕΠΑ, των Κορασίδων των Αθηναίων SONY DSCκαι των Υιών του Περικλή.

Θερμό χαιρετισμό έδωσε επίσης η πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης κ. Φλώρα Νοϊτσης καθώς μετέφερε προς όλους τις θερμές ευχές της για το νέο έτος.

Στα πλαίσια αυτής της ωραίας και πλούσιας εκδήλωσης γεμάτης με υπέροχα εδέσματα, μουσικής και χορού, ακολούθησαν ωραίοι και θερμοί χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννη Φαναρά.

SONY DSCΜεταξύ των παρευρισκομένων ο αξιότιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ο κ. Μ. Νερουλάς Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού και της Μακροχρόνιας Φροντίδας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης κ. Δ. Κάρας, ο αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κ. Byron Yankou, και οι αξιότιμες κυρίες Τέρρη Έφστον και Άσπα Κωστόπουλος τέως πρόεδροι των Θυγατέρων της Πηνελόπης.

Copy of IMG_3903