Ξεπέρασε τον αρχικό του στόχο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία το 3ο Eτήσιο Φιλανθρωπικό Gala Reaching for the Stars: Anything is Possible, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του The Boutique Event Grand Luxe με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται για την εξαιρετική πρωτοβουλία της Voula McLaughlin και του Αναστάσιου Μούσα που θέτει στον πυρήνα της τα παιδιά που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν ανιδιοτελώς εκατοντάδες άνθρωποι, τόσο επιχειρηματίες όσο και εθελοντές, οι οποίοι με τις προσφορές και τη γενναιοδωρία τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν $ 157.000 συμβάλλοντας έτσι στο συνολικό ποσό των $ 326.000 για τα τρία τελευταία χρόνια.

Ήταν μία συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά και στα προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS στην οποία παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης του Τορόντο και επίτιμοι καλεσμένοι, όπως ο ζωντανός θρύλος των ελληνικών και διεθνών γηπέδων, Γιώργος Καραγκούνης και ο σπουδαίος ελληνοκαναδός πυγμάχος, Ηλίας Θεοδώρου, ο αποκαλούμενος Σπαρτιάτης μαχητής. Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Pavlo ανέλαβε την ψυχαγωγία της βραδιάς πλαισιωμένος από τους μουσικούς του και τον δεξιοτέχνη λυράρη Λάζο Ιωαννίδη, παρασύροντας ρυθμικά τον κόσμο σε ένα μεσογειακό μουσικό «ταξίδι».

Η βραδιά αυτή φέτος δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη χορηγία και  πολύτιμη βοήθεια της γνωστής συμβουλευτικής εταιρίας Integrated Consulting Services (ICS) που συμμετείχε ως Elite Founding Sponsor, καθώς και του χρυσού χορηγού την Σχολή Δια Βίου Μάθησης G. Raymond Chang του Πανεπιστημίου Ryerson. Το όνειρο που ξεκίνησε το 2014 έγινε πραγματικότητα με την έμπρακτη υποστήριξη πολλών χορηγών και ιδιαιτέρως για τη φετινή χρονιά του Ελληνικού Εμπορικού Συλλόγου της Danforth (BIA) που ηγείται ο κος Κωνσταντίνος Βοϊδονικόλας προσφέροντας το ποσό των $ 25.000.

Η παροχή των τροφίμων και των ποτών για το μενού ήταν ευγενική προσφορά των εταιριών Mister Greek  Meat Market, Krinos, Reif Estate Winery, Rabba Fine Foods, Theoni, Cool Beer, Nisos Importing και City Fish Market.

 Συνοδοιπόρος στην ερανική αυτή εκστρατεία είναι το The Hellenic Initiative που για δύο συνεχόμενες χρονιές συνέβαλε με το ποσό των $ 50.000 USD ετησίως.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους, διοργανωτές και υποστηρικτές για μία προσπάθεια που είναι άξια των διθυραμβικών μας σχολιών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και η προβολή του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.