Ο «Δον Ζουάν» των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δικαιώνει τη φήμη του γυναικά… που λατρεύει τα ξενύχτια

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, πάντα δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Ο «Δον Ζουάν» των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, πρίγκιπας Χάρι, δικαιώνει τη φήμη του γυναικά… που λατρεύει τα ξενύχτια.

Αυτή τη φορά ο φακός τον απαθανάτισε με το… χαρέμι του, το οποίος δεν περιελάμβανε την φερόμενη ως ερωμένη του Μαρία Ολυμπία, κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Μπορεί τα ΜΜΕ να του χρεώνουν αυτή τη σχέση, όμως ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν βγαίνει επίσημα με καμία γυναίκα.

Σε παλαιότερη έξοδό του στο Λονδίνο, ο άτακτος Βρετανός πρίγκιπας ξεσάλωσε στο πλευρό πανέμορφων γυναικών. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το διάσημο μοντέλο Σούκι Γουότερχαουζ, πριν τα Χριστούγεννα, ο άτακτος πρίγκιπας συνάντησε όμορφες γυναίκες όπως την Κάρα Ντελεβίν, τη Σιένα  Μίλερ, την Μάργκοτ Ρόμπει, τη Βρετανή παρουσιάστρια Πόπι Τζέιμι και την ξαδέρφη του Ευγενία. Και για να έχει ένα ενθύμιο από την υπέροχη βραδιά, ο πρίγκιπας Χάρι πόζαρε με τις πέντε καλλονές για μία selfie. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το πάρτι έγινε πριν τα Χριστούγεννα με τις φωτογραφίες να δείχνουν ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτό, γλέντησαν με την καρδιά τους.

Πάντως, λίγες ημέρες μετά την ξέφρενη βραδιά στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας Χάρι είχε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun».

Πιο αναλυτικά, την Πρωτοχρονιά φέρεται να γνώρισε την Ζουλιέτ Λαμπέλ, μια 22χρονη που εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις του οίκου Dior. Από τότε ο πρίγκιπας Χάρι είναι με την γοητευτική Ζουλιέτ, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα.

Η επίμαχη selfie