Άγγελος Διονυσίου και Ιωάννα Λεγάκη Live στο Τορόντο από την HELLAS NEWS !

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
& ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΓΑΚΗ

26 ΜΑΪΟΥ, 8μμ
Μαζί με 5μελή ορχήστρα από την Ελλάδα

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΤΗΣ HELLAS NEWS

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ & ΝΑ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΜΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ
416.421.5562 – 647.718.8012

ποστερ

$85 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

$49 ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ

Φίλοι, επιχειρηματίες, σύλλογοι κι Εκκλησίες

Η εφημερίδα μας αποφάσισε στις 26 Μαΐου Παρασκευή βράδυ να διοργανώσει μια μεγάλη ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ για να ενισχυθεί από τα υπέρογκα έξοδα που έχει η εβδομαδιαία 80σέλιδη έκδοση της σε Καναδά κι Αμερική. Ποτέ δεν έχω ξαναγράψει τέτοια επιστολή στα 45 χρόνια  καριέρας μου. Μια επιστολή που προσπαθεί να χτυπήσει ευαίσθητες χορδές ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Φίλοι μου γενικά ο ομογενειακός Τύπος παγκόσμια ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Όσοι ακόμη αισθάνεστε ότι θέλετε να διαβάζετε, ν’ ακούτε και να βλέπετε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην ΓΛΩΣΣΑ μας, αφήστε λίγο τον καναπέ σας και την οικογενειακή θαλπωρή σας και υποστηρίξτε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

Βλέπω ότι στις Ελληνικές επιχειρήσεις, Εκκλησίες κλπ τρέχουμε σαν τρελοί να πάρουμε μια ελληνική εφημερίδα ΔΩΡΕΑΝ να διαβάσουμε τι γίνεται παντού στον κόσμο στην γλώσσα μας. Αναρωτιέστε ποτέ πως βγαίνει αυτή η εφημερίδα; ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ-ΔΙΑΝΟΜΗ, χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα. Πόσο να αντέξουν οι Έλληνες επιχειρηματίες να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για όλους; 50-100 επιχειρηματίες για 150.000 Έλληνες. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ εάν πραγματικά πιστεύετε ότι πρέπει να ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ δημιουργήστε μια παρέα κι ελάτε την Παρασκευή 26 του Μάη στο METROPOLITAN CENTER να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ-ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ-ΝΑ ΦΑΤΕ εσείς και τα παιδιά σας και οι Έλληνες και ξένοι φίλοι σας, ώστε να συνεχίσουμε να σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΣΩΣΤΑ.

Μ’ ένα εισιτήριο 85$ με μεζέδες, 49$ οι νέοι και δωρεάν τα παιδιά για να είναι όλοι η οικογένεια μαζί διοργανώνουμε αυτή την βραδιά για πραγματικά δημοσιογραφικούς και εκδοτικούς σκοπούς. Μην το περάσετε ντούκου αυτό το ΜΗΝΥΜΑ και τηλεφωνήστε μας να κλείσετε ένα τραπέζι και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Η HELLAS NEWS ανήκει στους αναγνώστες της και το ελληνικό επιχειρηματικό δυναμικό, συλλόγους κι Εκκλησίες.

Ευχαριστούμε,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

HELLAS NEWS