ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ HHF ΣΤΟ PALAIS ROYALE ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Είναι πράγματι ευλογία για την παροικία μας να έχει τόσο καλή και οργανωμένη ομάδα όπως το Hellenic Heritage Foundation. Όλα λειτουργούν σας καλοκουρδισμένη μηχανή κι ο κάθε ένας που συμμετέχει δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την επιτυχία και την διαιώνιση του οργανισμού που υπηρετεί.

Το HHF, λοιπόν, σε μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση βράβευσε τους φοιτητές του ελληνικού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, παρουσία και του νέου Πρέσβη, κ. Δημήτρη Αζεμόπουλο. Ακόμη, το «παρών» έδωσαν και ο Γενικός Πρόξενος του Τορόντο, κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου, κ. Παύλος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο, κ. James Karas, αλλά και πολλοί γνωστοί κι επιτυχημένοι επιχειρηματίες όπως η οικογένεια Μιρκόπουλος, που είναι και μέλη του οργανισμού ή ο κ. Peter Τσέρπης από το Empire Foods.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το ποσό των $190.000 δολαρίων που μαζεύτηκε από τις εκδηλώσεις του HHF και στοχεύουν στην στήριξη  του ελληνικού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Λίγο πριν οι Chijazz  αναλάβουν την διασκέδαση των προσκεκλημένων δόθηκαν τα εξής βραβεία:

Η Nirvana Chainani  πήρε το βραβείο The Dagonas  Family Scholarship

O Spyros Papageorgakis πήρε το βραβείο The HHF International Graduate Fellowship

H Ioanna Bampe πήρε το βραβείο The HHF Graduate Fellowship in Modern Greek History

H Christina Ioannides πήρε το βραβείο The HHF Graduate Fellowship

O Kevin Zi-Xiao πήρε το βραβείο The HHF Nick Mirkopoulos Graduate Fellowship at UoT.

Μπράβο σε όλους!