Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση 10-12 ατόμων που τον χτυπούσαν και τον έβριζαν στην περιοχή της Λαμπρινής – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένη μύτη

Νέα καταγγελία επίθεσης εις βάρος μετανάστη έγινε σήμερα το πρωί από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σε ιστοσελίδα του αντιφασιστικού χώρου, η επίθεση συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Λαμπρινής, στην Αττική.

Εκεί ο 30χρονος μετανάστης Ουσμάν Μοχάμεντ, την ώρα που έφευγε από το εστιατόριο όπου δουλεύει, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10-12 ατόμων, που τον έβριζαν και τον χτυπούσαν ανηλεώς. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο ίδιος, δεν τον άφησαν παρά μόνο όταν λιποθύμησε, ενώ μόλις κατάφερε να συνέλθει, επέστρεψε στο εστιατόριο που δουλεύει και οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Εκεί οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του στο πρόσωπο και στα χέρια και διαπίστωσαν πως είχε κάταγμα στη μύτη, ενώ ως αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».