Τι γίνεται όταν ο άνδρας θέλει σεξ το πρωί και η γυναίκα το βράδυ;

Το βράδυ οι γυναίκες μεταμορφώνονται σε γατούλες ενώ οι άνδρες θέλουν να δουν αγώνα πίνοντας μπύρα – Τι λύση δίνουν οι ειδικοί.

Οι άνδρες είναι πρωινοί τύποι… τουλάχιστον στο σεξ. Αντιθέτως, οι γυναίκες θέλουν να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια τις βραδινές ώρες.

Το γεγονός ότι άνδρες και γυναίκες θέλουν σεξ διαφορετική ώρα είναι πράγματι ένα σοβαρό πρόβλημα στη σχέση. Η ερωτική συνύπαρξη προϋποθέτει να υπάρχει όρεξη για σεξ και από τις δύο πλευρές. Όμως, οι άνδρες μόλις ξυπνούν το πρωί, θέλουν αγκαλιές και φιλιά με τις γυναίκες να σκέφτονται τι έχουν να κάνουν μέσα στην ημέρα και πως δεν είναι αρκετά όμορφες. Το βράδυ, όμως μεταμορφώνονται σε γατούλες…

Οι ορμόνες έχουν την τιμητική τους στο θέμα της διαφορετικής ώρας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη είναι στα ύψη. Οι άνδρες δεν πτοούνται ερωτικά αν η γυναίκα είναι αχτένιστη, άβαφη και χωρίς να έχει βουρτσίσει τα δόντια τους. Η σεξουαλική ορμή που έχουν το πρωί οι άνδρες βάζει στο περιθώριο την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών. Με λίγα λόγια, το πρωί η γυναίκα για τον άνδρα είναι πάντα σέξι.

Αντιθέτως, οι γυναίκες αισθάνονται ελκυστικές όταν πέφτει ο ήλιος. Τότε όμως οι άνδρες έχουν στο μυαλό τους να χαλαρώσουν από τη δουλειά: να δουν αγώνα ποδοσφαίρου πίνοντας μπύρα. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα συμβιβασμός, δηλαδή ένα ερωτικό ραντεβού το απόγευμα….

Για τους ειδικούς, η καλύτερη λύση είναι η εξής: Τα ζευγάρια δεν θα πρέπει να κλείνουν την πόρτα στην ερωτική απόλαυση.

Η γυναίκα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να πεταχτεί το πρωί στο μπάνιο για να πλύνει τα δόντια της και μετά να επιστρέψει στο κρεβάτι. Και ο άνδρας όταν η γυναίκα τον γλυκοκοιτάει την ώρα που παρακολουθεί αυτός μπάσκετ στην τηλεόραση, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα και να ανταποδώσει τα χάδια της.