Τυφλός κατηγορείται ότι βίασε φοιτήτρια και το μετέδωσε live στο διαδίκτυο

Η 22χρονη μετέχει ως εθελόντρια σε πρόγραμμα βοήθειας ατόμων με ειδικές ανάγκες και είχε πάει στο σπίτι του άνδρα στο πλαίσιο του προγράμματος – Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας

Αντιμέτωποι με μια ιστορία φρίκης είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την καταγγελία 22χρονης φοιτήτριας, σύμφωνα με την οποία ναρκώθηκε και βιάστηκε από έναν τυφλό και υπέρβαρο άνδρα, τον οποίο βοηθούσε στο πλαίσιο προγράμματος εθελοντικής βοήθειας ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης μετέδωσε στο διαδίκτυο τις πράξεις του. Η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του άνδρα στη Δάφνη και επί δύο εικοσιτετράωρα δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο να επισκεφθεί το συγκεκριμένη σπίτι.

Η φοιτήτρια τελικά βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι του άνδρα που έχει ποσοστό τυφλότητας 95%, στην περιοχή της Δάφνης, μετά από έφοδο των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τον ένοικο του σπιτιού και οδήγησαν την νεαρή στο νοσοκομείο για περίθαλψη και ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Όπως εξήγησε η ίδια η 22χρονη στους αστυνομικούς ο άνδρας της επιτέθηκε και την αναισθητοποίησε με αιθέρα και στην συνέχεια την βίασε χρησιμοποιώντας ακόμη και σεξουαλικά βοηθήματα. Ταυτόχρονα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της, μέσω μιας φορητής κάμερας τύπoυ GoPro την οποία είχε προσαρμόσει στο κεφάλι του.

Από την πλευρά του  ο φερόμενος ως δράστης,  ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της 22χρονης.