Για δεύτερη χρονιά μια πολύ όμορφη και σημαντική πρωτοβουλία δύο αξιαγάπητων κυριών της ελληνικής παροικίας έλαβε χώρα την Κυριακή στην αίθουσα του Monte Carlo Inn & Suites. Η κα Ειρήνη Κίτσιος-Σιδέρη και η κα Βίκυ Μπαλογιάννη διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο Expo T.O. Vendor Show με σκοπό την υποστήριξη και ανάδειξη των μικρών επιχειρήσεων της παροικίας μας και την προβολή των προϊόντων τους, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες ομογενείς και μη να πάρουν μία γεύση των υπηρεσιών τους.

Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν επιχειρήσεις όλων των ειδών, όπως catering, ταξιδιωτικά γραφεία, γυμναστήριο, είδη βαπτίσεων και γάμων, ρούχα, αξεσουάρ, είδη περιποίησης προσώπου κ.α. Εκτός από την σπουδαιότητα της ανάδειξης αυτών των ιδεών η κα Κίτσιος-Σιδέρη και η κα Μπαλογιάννη κατάφεραν να μαζέψουν χρήματα και τρόφιμα τα οποία θα μοιραστούν στις Ελληνορθόδοξες Κοινωνικές Υπηρεσίες. Τέλος, ο κόσμος μετά την επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης είχε την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τις αδερφές Σιριόπουλος και το συγκρότημα CAARDIA , δίνοντας τους το ρυθμό και το κέφι για να κάνουν τα ψώνια τους.

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπει κάνεις ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται και προσφέρονται ανιδιοτελώς να βοηθήσουν μέσα από τέτοια έργα. Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Και του χρόνου!