Στο στάδιο του Monarch Park  το Σάββατο 8 Ιουλίου η ομογένεια του Τορόντο είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί και να απολαύσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα γεμάτο ενέργεια, όρεξη και θέαμα. Αμέσως μετά την επιτυχία στο Μόντρεαλ και το Λαβάλ, οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους με τους παλαίμαχους του Τορόντο σε ένα άκρως φιλικό κλίμα για χάρη της ελληνικής ομογένειας και ο καιρός τους έκανε το χατίρι.

Στην αναμέτρηση σφύριζαν οι κύριοι Μιχαϊλίδης, Κωνσταντινίδης και Σκιαθάς , ενώ οι δύο ομάδες απαρτίζονταν από τους:

ΠΑΟΚ: Κ. Αλεξανδρίδης, Σ. Μπορμπόκης, Κ. Λαγωνίδης, Φ. Πέλλιος, Γ. Τουρσουνίδης, Α. Θεμελής, Α. Αργυρίου, Ν. Αργυρόπουλος, Γ. Αντωνόπουλος, Α. Μαυρέας, Μ. Ιορδανίδης, Γ. Γκιτσιούδης, Χ. Τερζανίδης , Δ. Μήτογλου, Ν. Καραγεωργίου, Μ. Φορτούλας, Γ. Χασιώτης, Γ. Κούτσης, Γ. Τσορακλίδης, Σ. Παντελιάδης, Βουτσιάς, Καπουζούσης, Κασσιώτης.

Όμηρος : Κάπος, Γκάστης,Τ.  Δημητρακόπουλος, Καλλίνικος, Μπλιάνγκας , Ν. Δημητρακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γκούρμος, Βοϊβοϊτίδης, Βλαχοδήμος, Νιτσοτόλης, Ζωγράφος, Σιμεωνίδης, Λεπτοκαρύδης, Πολύζος, Αρβατίνος, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Χ. Τάκας, Κόκας, Γαδάκης,  Γεωργίου, Κατράβης, Γιαννατσέλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαίμαχων Ομήρου Τορόντο με τους κυρίους Τ. Δημητρακόπουλο, Θ. Γκάστη, Θ. Παναγιωτόπουλος, Γ. Καλλίνικος, Θ. Γιαννατσέλης και Τ. Μπλιάνγκας διοργάνωσαν μία όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά. Για την ιστορία το σκορ ήρθε 5-1 για τους «φιλοξενούμενους», με τον Κούτση να πετυχαίνει από δύο γκολ και από ένα οι Τουρσουνίδης, Κασσιώτης και Ιορδανίδης για τον ΠΑΟΚ. Το γκολ της τιμής για τον Όμηρο πέτυχε ο Βοϊβοϊτίδης.  Πάνω από 1.100 άτομα είχαν αγοράσει εισιτήρια για να υποστηρίξουν την προσπάθεια και  πολλά γνωστά ονόματα της παροικίας μας προσήλθαν με τις οικογένειες τους για να απολαύσουν λίγες ξέγνοιαστες ώρες. Φυσικά, μπορεί η Παοκτζίδες να κέρδισαν το παιχνίδι, οι Τοροντιανοί, όμως, τους κέρδισαν στο τάβλι 25-1 με πρωτεργάτη τον κ. Καλλίνικο. Μπράβο σε όλους και αναμένουμε για του χρόνου, με δύο ομάδες έκπληξη.