Για άλλη μια χρονιά, το Fashion Show της Παμμακεδονικής εντυπωσίασε

Ειλικρινά, δεν ξέρω πως θα έπρεπε να ξεκινήσω αυτό το κείμενο και τι ακριβώς να πω για την 37η επίδειξη μόδας της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά, που όπως μας ενημέρωσε εκείνο το απόγευμα ο πρόεδρος, κ. Τζέιμς Κάρας, το όνομα πλέον έχει αλλάξει . Την Κυριακή το απόγευμα, λοιπόν, διεξήχθη η ετήσια επίδειξη μόδας της Παμμακεδονικής στην αίθουσα του Parkview Manor και ήταν αφιερωμένη στην γυναίκα δίνοντας το μήνυμα «Standing With Her». Ένα πραγματικά εντυπωσιακό show στο οποίο συμμετείχαν επτά διαφορετικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες, με μέρος των εισοδημάτων να δίνεται στην εταιρεία W.I.N Hellas, η οποία προσφέρει κάθε είδους βοήθειας για την θεραπεία και ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες Melanie Lyne Canada, Sirens/Urban Planet, Fiveoseven Clothing, Kostatex Boutique, Fabulous Just Like You, Stars/Strauss Menswear και David’s Bridal. Ακόμη, συμμετείχαν μοντέλα όλων των ηλικιών, ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε το 20 μηνών κοριτσάκι, Μαίρη Μανούκα, το οποίο είναι πλέον το νεώτερο μοντέλο στην ιστορία που έχει περπατήσει στη πασαρέλα της Παμμακεδονικής. Την παρουσίαση είχαν αναλάβει οι ταλαντούχοι Δώρα Κονόμη  (η οποία παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά) από το AgapeRadio και ο Γιώργος Σκανδάλης από το TenTone Productions. Χόρεψαν το «Ζόρμπα» τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος της Ελληνικής Κοινότητας και τραγούδησαν οι Αναστασία Ζάικος, Χριστίνα Λιανός και Στέλιος Ζώης.

Στο τέλος ο πρόεδρος, κ. Τζέιμς Κάρας, βράβευσε του κυρίους Γιάννη Τσάτσο, Δημήτρη Γαϊτάνη και Γιάννη Πύργο για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στο έργο της Παμμακεδονικής και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αντιπρόεδρο της Παμμακεδονικής, κα Τερέζα Νικολαΐδου, η οποία φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Μπράβο σας και του χρόνου!