ΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ FONTANA PRIMAVERA ΓΙΑ ΤΟΝ MICHAEL TIBOLLO

H HELLAS NEWS παρευρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ προσκαλεσμένη σε μια βραδιά υποστήριξης στον αγαπητό υποψήφιο της περιοχής του Vaughan, κ. Michael Tibollo, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου για την επαρχία του Οντάριο αντιπροσωπεύοντας το κόμμα των Progressive Conservatives.

Στην περιοχή αυτή ψηφίζουν κοντά στους 1500 Ελληνοκαναδούς και πράγματι ο κ. Tibollo, γνωστός δικηγόρος και εξαίρετος Ιταλός οικογενειάρχης με δύο παιδιά επίσης δικηγόροι που μίλησαν συγκινητικά για τον πατέρα τους, είναι μία εγγύηση για μια δυνατή φωνή στην Βουλή του Οντάριο. Άκρως ενημερωτική ήταν και η ομιλία του γνωστού πολιτικού των PC, Hon. Julian Fantino, για την πορεία του κ. Tibollo και για το ποιος είναι ο λόγος που ο κόσμος της περιοχής πρέπει να τον ψηφίσει.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν η 8χρονη Ιταλίδα, Roberta Battaglia, που με μια εκπληκτική φωνή τραγούδησε αρχικά τον ύμνο του Καναδά και στην συνέχεια διάφορες επιτυχίες απογειώνοντας την αίθουσα. Είχαμε, επίσης, την ευκαιρία να γνωριστούμε  με κορυφαίους επιχειρηματίες και προσωπικότητες, όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ της συνεργάτιδας μου, Χριστιάνα Κιέσκου. Μεταξύ αυτών ο κ. Γιώργος Πολίτης από το C.L.E.A.N. ή κ. Γιάννης Ριζάκος της  OBSIDIAN Group Inc. ή ο κ. Donald McKay από το Strategic Alliance ή ο Gabe R. Spoletini District Deputy Grand Master και ο κ. Bruno Savini από το  FAMOUS JBS Graphic αλλά και ο κ. Neil Silvert από to Core Advisory. Όλοι τους υποστηρικτές του Michael Tibollo.

Δεν χρειάζεται  να πούμε για το μπουφέ και το δείπνο του FONTANA PRIMAVERA, που φιλοξενεί δεκάδες γάμους και ελληνικές εκδηλώσεις. Ήταν… θεϊκό. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές που διοργάνωσαν αυτή τη βραδιά και καλή επιτυχία στον κ. Michael Tibollo από την HELLAS NEWS.

 

Sponsor της σελίδας αυτής είναι ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, κ. Γιώργος Πολίτης, με την οικογένεια του.