Συγκίνηση και δέος στην έπαρση της γαλανόλευκης στη Βουλή του Οντάριο

Στην Βουλή του Οντάριο οι Καναδικές Αρχές τίμησαν και φέτος την ιστορική επέτειο  και κατ’ επέκταση της ελληνικής παροικίας του Καναδά. Πλήθος ομογενών, αντιπρόσωποι συλλόγων κι οργανώσεων και ντόπιων πολιτικών που μας είπαν «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ». Μετά την έπαρση της σημαίας ακολούθησε δεξίωση στον 2ο όροφο της Βουλής με πλούσιο μπουφέ.

Θα πρέπει σαν Έλληνες να αισθανόμαστε υπερήφανοι που σε αυτήν την χώρα που μας φιλοξενεί και ζούμε με τις οικογένειες μας, μας τιμούν κι αναγνωρίζουν τις ιστορικές επετείους μας. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΑ.

Μεταξύ τον παρευρισκομένων ήταν η πρωθυπουργός Οντάριο, Kathleen Wynne, o αρχηγός της αντιπολίτευσης των Progressive Conservative στο Ονταριο, Doug Ford, o βουλευτής του NDP, Peter Tabuns,  ο Δήμαρχος, John Tory, η Βουλευτής για την περιοχή του Ντάνφορθ, Julie Dabrusin, η Δημοτικός Σύμβουλος, Μαρία Φραγκεδάκη , ο Γενικός Πρόξενος του Τορόντο, Αλέξανδρος Ιωαννίδης,  ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, Αντώνης Αρτεμάκης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά, κ. Τζέιμς Κάρας κ.α.