ΤΗΕ GREEK – CANADIAN GAMES ΣΤΟ 3ο GREEK HERITAGE NIGHT ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ Η HELLAS NEWS ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

«ΖΗΤΩ ΕΛΛΑΔΑ!» Φώναξαν με μια φωνή πάνω από 1.250 Έλληνες  μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούμπο την περασμένη Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, στη Scotiabank Arena. Χάρη στο The Greek-Canadian Games (GCG), μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Toronto Raptors και τους  Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους Έλληνες κι αυτό ήταν το 3ο Greek Heritage Night που διοργάνωσε ο κ. Φώτης Καραντώνης και όλη η επιτροπή του Greek-Canadian Games.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα παιδιά του GCG με τα ελληνικά μπλουζάκια τους να παρατάσσονται μπροστά από τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη Κετζετζης τραγούδησε τους ύμνους των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Στο ημίχρονο τα παιδιά του GCG έπαιξαν ένα μικρό αγώνα μεταξύ τους κι εντυπωσίασαν.

Αμέσως μετά την λήξη το GCG είχε ετοιμάσει πολύ ωραίες εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Raptors αλλά και του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο κ. Καραντώνης από το μικρόφωνο έκανε ερωτήσεις στον Norman Powel, παίκτη των Raptors, και στον Leo Rautins, πρώην προπονητής και νυν σχολιαστής, ερωτήσεις που είχε συλλέξει από τους μικρούς φίλους κι αθλητές του GCG. Τελευταίος, έκανε την έκπληξη ο Γιάννης Αντετοκούμπο ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε. Για άλλη μία φορά νοιώσαμε υπερήφανοι ως Έλληνες και πραγματικά στο υπέροχο έργο που κάνει το ο κ. Φώτης Καραντώνης κι όλο το Συμβούλιο του GCG αξίζει την υποστήριξη όλων μας. Ανυπομονούμε για τους αγώνες του καλοκαιριού. Συνεχίστε έτσι, μπράβο σας!