Το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της παροικίας μας

Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγη για να εκφράσω τα αισθήματα μου σε όσους κι όσες έβαλαν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία αυτής της βραδιάς, μιας βραδιάς που ο αντικειμενικός της σκοπός ήταν η υποστήριξη της εφημερίδας HELLAS NEWS για τα 25 χρόνια της.  Ήταν προδιαγραμμένη η επιτυχία από εμάς, τον εαυτό μου, την Χριστιάνα Κιέσκου, τον Ηλία Μιχαϊλίδη και τον Αλέκο Μανολάκο που είναι στο γραφείο. Τέσσερα άτομα που για να γίνει μια τέτοια εκδήλωση από οργανισμό ή σύλλογο κλπ χρειάζονται 30 άτομα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, την χαρά μας ακούγοντας τον κόσμο φεύγοντας να μας λένε «ευχαριστούμε για την αξέχαστη βραδιά». Ο στόχος, λοιπόν, επιτεύχθει.

Η βραδιά άρχισε με μουσική DJ από τις 8μμ και στις 10μμ ακριβώς ανέβηκε η ορχήστρα που έπαιξε χωρίς διάλειμμα ως τις τρεις το πρωί. Ο Κοντολάζος καταχειροκροτήθηκε με την θαυμάσια ορχήστρα του, η Δήμητρα Κοτζιά και ο Μανώλης Χατζώκος ξεσήκωσαν τον κόσμο στην πίστα με τα πρώτα τους τραγούδια και φυσικά χειροκροτήθηκε και η έκπληξη της βραδιάς, ο δικός μας Γιώργος Πολίτης, με τα παλιά και τα ρεμπέτικα.

Οι υπέροχες γυναικείες παρουσίες με τον χορό τους στην πίστα κι επάνω στα τραπέζια ανέβασαν το θερμόμετρο…γενικά. 40 χρόνια διασκεδάζω τον ελληνισμό σε Αμερική και Καναδά και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μπορείς να αισθανθείς, να βλέπεις τον ελληνισμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ από 5 μέχρι 105 να ξεφαντώνουν.

Ευχαριστούμε Έλληνες/Ελληνίδες και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου το νέο μας ραντεβού με τον μοναδικό ΠΕΤΡΟ ΙΜΒΡΙΟ με ορχήστρα και πρόγραμμα όλοι από Ελλάδα θα γίνει της…

Τηλεφωνείστε για εισιτήρια στο 416-421-5562 ή στο 647-718-8012