Δεξί χέρι του Τραμπ παραιτήθηκε μετά από καταγγελίες των δύο πρώην συζύγων του για ενδοοικογενειακή βία – Ο σύμβουλος έχει σχέση με την νεαρή σύμβουλο του Τραμπ, Χόουπ Χικς, που φήμες την θέλουν να έχει «ανάρμοστη σχέση» με τον πρόεδρο

Ο αγαπημένος της νεαρής συμβούλου του Τραμπ, Χόουπ Χικς και «δεξί χέρι» του Αμερικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο,Ρομπ Πόρτερ, παραιτήθηκε μετά από σοβαρές καταγγελίες των δύο πρώην συζύγων του ότι της κακοποιούσε.

«Με τραβούσε γυμνή, με έβαλε κάτω από το ντους κι άρχισε να μου φωνάζει»,ισχυρίζεται η δεύτερη πρώην σύζυγός του,Τζένιφερ Γιλουγκμπάι . Η ίδια ισχυρίζεται πως, στο «μήνα του μέλιτος»,  την είχε αποκαλέσει «f *** ing b *** h» (γαμ…σκ.. α). Τότε αυτή ζήτησε αστυνομική προστασία και του είπε να φύγει από το σπίτι, όμως αυτός της αρνιόταν…

Με την πρώτη του σύζυγο,ο Πόρτερ χώρισε το 2013 και με την δεύτερη τον Απρίλιο του 2017. Και τώρα ξαφνικά βλέπουν το φως δημοσιότητας «κακοήθειες» σε βάρος που ακούστηκαν από τα χείλη των δύο πρώην συζύγων του.

Πόρτερ και Χόουπ έχουν ερωτική σχέση 

Την ώρα που δεν έχουν κοπάσει οι φήμες για ανάρμοστη σχέση της 29χρονης Χόουπ με τον Αμερικανό πρόεδρο, αποκαλύπτονται δύο πράγματα: Πρώτον, ότι  η Χόουπ και ο Πόρτερ είναι ζευγάρι κι δεύτερον, ότι το πρωτοκλασάτο στέλεχος του Τραμπ κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τις δύο πρώην συζύγους.

Ο 40χρονος Πόρτερ και η Χόουπ Χικς έχουν ερωτική σχέση με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» να επισημαίνει στο επίμαχο άρθρο της ότι το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί και δείχνει να μην ενοχλείται από τα φλας των φωτογράφων…

Η βρετανική εφημερίδα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία φωτογραφία του ζευγαριού που τραβήχτηκε πριν από δέκα ημέρες.


Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Daily Mail και δείχνει την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού 

Την ώρα που η Χόουπ και ο Πόρτερ απολαμβάνουν τον έρωτά τους, βλέπουν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες των πρώην συζύγων ότι τις ξυλοκοπούσε.

Οι πρώην σύζυγοι τον… «πυροβολούν»

Η Τζένιφερ Γιλουγκμπάι, δεύτερη σύζυγος του Πόρτερ όπως και η πρώτη του σύζυγος, Κόλμπι Χόλντερνες μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail για τον προβληματικό τους γάμο:

«Με κακοποιούσε  συναισθηματικά και σωματικά και γι ‘αυτό έφυγα», λέει η Κόλμπι. O γάμος τους διήρκεσε συνολικά τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά της, η Γiλουγκμπάι έσπευσε να τονίσει ότι ποτέ δεν είδε τον Πόρτερ να είναι εκρηκτικός με τους άλλους αλλά και ούτε της είχε μιλήσει άσχημα μπροστά σε άλλους:« Όλα είχαν γίνει πίσω από κλειστές πόρτες».

Ο Λευκός Οίκος τον στηρίζει 

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος έσπευσε να προσφέρει ευρεία υποστήριξη στον Πόρτερ.

Ο Πόρτερ πάντως έσπευσε να δηλώσει στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Δεν θα σχολιάσω αυτό το θέμα,πέρα από το ότι πολλοί από τους ισχυρισμούς είναι συκοφαντικοί και απλά ψευδείς».