Παρά τις φήμες πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα επιτρέψει στον σύζυγό της να συμμετάσχει στο παραδοσιακό κυνήγι φασιανού μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων

Έβαλε ή όχι η Μέγκαν Μαρκλ «τα δυο πόδια του πρίγκιπα Χάρι σε ένα παπούτσι»; Πρόσφατα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστήριζαν πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, που την άνοιξη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δεν θα επιτρέψει στον πρίγκιπα Χάρι να πάρει μέρος μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο κυνήγι του φασιανού, μια παράδοση ετών, που γίνεται την επομένη των Χριστουγέννων στο Σάντριγκαμ, όπου η βασιλική οικογένεια περνά τις γιορτές.

Όμως, πηγή από το παλάτι αποκάλυψε στη Daily Mail πως αυτά τα δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή. «Είναι παντελώς αναληθές πως η Αυτού Μεγαλειότης (η Μέγκαν) έχει απαγορεύσει στον δούκα το κυνήγι», ανέφερε η πηγή. Αν και η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα ζώα, ο πρίγκιπας Χάρι πήγαινε στο κυνήγι με τους φίλους του και όταν είχε σχέση με τη Μέγκαν.

Μάλιστα, το ζευγάρι μετά τον γάμο του απέκτησε ένα μαύρο κουτάβι, ράτσας λαμπραντόρ, με σκοπό ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ να το εκπαιδεύσει για να το παίρνει μαζί του στο κυνήγι. Βέβαια, η αγάπη του πρίγκιπα Χάρι για το κυνήγι έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την αγάπη της Μέγκαν Μαρκλ για τα ζώα. Σύμφωνα με την πρώην μάνατζερ της δούκισσας του Σάσεξ η Μέγκαν, όχι μόνο αγαπά τα ζώα, αλλά μάχεται και για τα δικαιώματά τους. Η πρώην ηθοποιός έχει αρνηθεί στο παρελθόν να διαφημίσει γούνες και προϊόντα που προέρχονται από την εκμετάλλευση των ζώων.

Ο πρίγκιπας Χάρι κυνηγά από μικρός και η μητέρα του, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν ήταν ποτέ αντίθετη με το «σπορ», αφού και η ίδια είχε κάποτε σκοτώσει ένα ελάφι στο Μπάλμοραλ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα Ελισάβετ και την οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παρά τις φήμες που υποστηρίζουν πως έχει επέλθει ρήξη στις σχέσεις των δύο αδελφών και των συζύγων τους.