Άλλη μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια για βοήθεια στον Michael από το RISE & DINE EATERY

Το #CureSPG50 έχει κατακλύσει όχι μόνο το Τορόντο αλλά όλο το κόσμο από την οικογένεια του μικρού Michael που αρνείται να «παραδώσει τα όπλα» για τον μικρότερο γιο του κι έχουν βάλει σκοπό ώστε να δημιουργηθεί αυτή η θεραπεία. Την προσπάθεια αυτή φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε κι εμείς ως HELLAS NEWS όσο καλύτερα μπορούμε με το τρόπο που φυσικά ξέρουμε φιλοξενώντας κάθε εβδομάδα όπως θα παρατηρήσετε την προσπάθεια ομογενών του Τορόντο για να βοηθήσουν αυτό το γλυκύτατο παιδί και την οικογένεια του.

Μία τέτοια προσπάθεια, όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, έκανε και το RISE & DINE EATERY που βρίσκεται επί τις St. Clair και Ο’Connor. Συγκεκριμένα είχε διοργανωθεί ένας μικρός περίπατος από το Topham Park όπου κατέληγε στο εστιατόριο των Tom Pedias  και Gus Georgopoulo. Εκεί όσοι έλαβαν μέρος έναντι μόλις $5 δολαρίων μπορούσαν να φάνε χάμπουργκερς, hot dogs, πατάτες τηγανιτές και άλλα πολλά πάντα με σκοπό την ενίσχυση της οικογενείας για την θεραπεία του μικρού Michael. Έτσι λοιπόν μαζεύτηκε ένα ποσό πάνω από $3.400 δολάρια.

Μπράβο λοιπόν σε όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτή τη προσπάθεια και πάνω από όλα συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου για αυτή τους την πρωτοβουλία. Εύχομαι να υπάρξουν ακόμη περισσότεροι επιχειρηματίες, ειδικότερα αυτοί που είναι κάπως πιο οικονομικά άνετοι από άλλους και να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας αυτό το παιδί που είναι τυχερό μέσα στην ατυχία του. Είναι τυχερό γιατί παρότι του συνέβη έχει δύο γονείς μαχητές που δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω ώσπου να δουν το παιδί αυτό, αλλά κι άλλα παιδάκια να θεραπεύονται. ΑΞΙΟΙ!