«..ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ… ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ…»

Ο Σύλλογος Θεσσαλονικέων του Τορόντο για άλλη μία χρονιά στην κατάμεστη αίθουσα της λέσχης των Ποντίων στην Ντάνφορθ έκοψε και φέτος την βασιλόπιτα τους. Κέφι, συζήτηση, αναμνήσεις μεταξύ των μελών και φίλων του Συλλόγου που πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες ώρες κόβοντας παράλληλα την παραδοσιακή πίτα τους.

Φυσικά, η παρουσία του Γενικού Προξένου, κ. Βίκτωρα Μαλιγκούδη, με τις δύο πανέμορφες κορούλες του έδωσε ξεχωριστή λαμπρότητα μιας και ο ίδιος είναι «καρντάση»  από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας. Κοντά κι ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής και πρώην των Θεσσαλονικέων, κ. Γιώργος Παππαδάκης. Η προεδρίνα του Συλλόγου, κα Δόμνα Σισκόπουλος και ο Γραμματέας, κ. Μιλτιάδης Τσαβδαρίδης καλωσόρισαν τους φίλους του Συλλόγου κι ευχήθηκαν η επόμενη βασιλόπιτα να κοπεί στο ιδιόκτητο οίκημα του Συλλόγου, που είναι 3-4 λεπτά από την Ντάνφορθ. Στις φωτογραφίες θα δείτε πολλούς από όσους παρευρέθηκαν το κυριακάτικο απογευματινό εκεί, γιατί καμιά φορά ξεχνάμε κι αυτούς που δεν πρέπει.

Μπράβο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τις άοκνες προσπάθειες να μαζέψει την νεολαία και νέα μέλη για την διαιώνιση του ιστορικού συλλόγου τους. Τους ευχαριστώ επίσης για την θερμή υποδοχή στην εφημερίδα μας HELLAS NEWS, δίνοντας υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα κοντά να προβάλουμε τις προσπάθειες σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!