ΚΟΝΤΑ $160.000 DONATIONS ΑΠΟ ΤΟ «TOM ANDRIKOPOULOS MEMORIAL FOUNDATION»

Κάνω κοντά στις 5 δεκαετίες κάλυψη ομογενειακών γεγονότων σε Καναδά και Αμερική,
και τα τελευταία πέντε χρόνια πραγματικά χαίρομαι να καλύπτω το Tom Andrikopoulos Memorial Charity Golf Tournament, και να συγκινούμαι ακούγοντας την μητέρα του Τομ Ανδρικόπουλου, που τόσο πρόωρα και ξαφνικά μας άφησε σε νεαρή ηλικία, να λέει «…άντε μεγάλωσε άλλο ένα χρόνο το παιδί μου…». Ελληνίδα μάνα που μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα και τα παιδιά τους κάθε χρόνο, με την εντυπωσιακή και αμέριστη συμπαράσταση της “Magic White” του κ. Τζιμ Αναστασιάδη, του ανθρώπου που σκέφτηκε και οργάνωσε το Foundation και που 5 χρόνια σαν πρόεδρος δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την επιτυχία και τον διαμερισμό των χρημάτων που συγκεντρώνονται, μαζί με τον Γιάννη, τον Νίκο και άλλους καλούς φίλους και επιχειρηματίες έκαναν αυτό το golf tournament θεσμό κλείνοντας πέντε χρόνια και δίνοντας οικονομικούς πόρους σε νοσοκομεία και οργανώσεις που τους έχουν ανάγκη και απαλύνουν τον πόνο πολλών συμπατριωτών μας που περνούν δύσκολες στιγμές.
Καμμιά φορά η λέξη «ΜΠΡΑΒΟ» σε τέτοιους ανθρώπους δεν αντικατοπτρίζει την σημασία του μεγάλου τους έργου. Εγώ θα πω μόνο να έχουν υγεία και πολύ
κουράγιο και να δίνουν το παράδειγμα στις επερχόμενες γενεές γιατί χωρίς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ δεν θα γράφαμε ιστορία εμείς οι Έλληνες της διασποράς.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ