Ο πρωθυπουργός του Οντάριο, Νταγκ Φορντ, στην 15η επέτειο για τα θυρανοίξια του «Ελληνικού Σπιτιού» στο Σκάρμπορο

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου είχαμε την τιμή και την χαρά να καλύψουμε την εκδήλωση της επετείου για τα 15ά θυρανοίξια του Ελληνικού Γηροκομείου στο Σκάρμπορο. Μια πραγματικά ξεχωριστή για το HELLENIC HOME καθώς στην συγκινητική τελετή βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους πολλά σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του Οντάριο που ζούμε.

Ο Γενικός Διευθυντής του Γηροκομείου, κ. Κώστας Κωστούρος, απολαυστικός και συγκινητικός στον λόγο του που καταχειροκροτήθηκε. Ο κ. Κωστούρος καλωσόρισε τον πρωθυπουργό του Οντάριο, κ. Νταγκ Φορντ, αλλά και την Ελληνίδα Βουλευτή του Οντάριο για την περιοχή του Σκάρμπορο, κα Χριστίνα Μίτας, η οποία επίσης καταχειροκροτήθηκε και τους ευχαρίστησε εκ μέρους  του προέδρου, κ. Γιάννη Φαναρά, του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού και όλους των εθελοντών του Ελληνικού Γηροκομείου για την τεράστια συμβολή τους και βοήθεια τους ώστε να αποκτήσει το «Ελληνικό Σπίτι» άδεια για την ανέγερση νέου κτιρίου με 128 κλίνες στο Σκάρμπορο.

Ο κ. Φορντ ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια τον κ. Κωστούρο και του  απάντησε «…Τελειώστε με τα 128 κρεβάτια κι εδώ είμαστε πάλι για να τα συζυτήσουμε για περισσότερα κρεβάτια…» και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Χωρίς να θέλουμε να ξεχάσουμε κάποιον από τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση θα αναφέρω ότι παρευρέθηκαν ο Υπουργός για τα άτομα τρίτης ηλικίας, κ. Ρέιμοντ Τσο, η Ομοσπονδιακός Βουλευτής, κα Σάλμα Ζαχίντ και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μάικλ Τόμσον. Οπωσδήποτε, άξιου λόγου ήταν η υποδοχή που έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής μακροχρόνια μέριμνας του Ελληνικού Σπιτιού, κ. Μιχάλης Νερουλάς, στην κα Χριστίνα Μίτας. Επίσης, από το Συμβούλιο έδωσαν το «παρών» ο κ. Γρηγόρης Καναργκελίδης, ο κ. Βασίλης Καραγιάννης και ο κ. Νίκος Κούρος.

Το Ελληνικό Σπίτι θέλει να ευχαριστήσει τους ενοίκους, δωρητές, ευεργέτες κι εθελοντές, τα μέλη του Δ.Σ. και του Γυναικείου Τμήματος καθώς και το προσωπικό που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.