Είμαι τυχερός που προσκλήθηκα και φέτος και κάλυ ψα το πικ-νικ της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Κανα δά. Σε αυτή τη μαγευτική ιδιόκτητη περιουσία της Ομοσπονδίας, εκατοντάδες Έλληνες κι όχι μόνο κατέκλυσαν τις υπέροχες εγκαταστάσεις με τα υπόστεγα και τις πεντακάθαρες μεγάλες τουαλέτες. Υπόστεγα φαγητού με αρνιά, κοντοσούβλια κι ό,τι άλλη λιχουδιά θέλετε μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος και με την εκκλησία της Αγίας Κυριακής να δεσπόζει και να ευλογεί.

Μπράβο στο Διοικητικό Συμβούλιο, στον αεικίνητο πρόεδρο κ. Παναγιώτη Γαλάνη και την σύζυγο του, κα Κόνη, καθώς και σε όλο το Γυναικείο Τμήμα και τους εθελοντές που έτρεχαν επί μονίμου βάσης για να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΚ-ΝΙΚ, κι εγώ δεν τους μπόρεσα ποτέ αυτούς !!!)

Πάντως το κοντοσούβλι, τ’ αρνιά κι όλα τα φαγώσιμα ήταν εκπληκτικά και συγχαρητήρια στο OAK PARK DELI που τα τελευταία χρόνια ότι εκδήλωση έχει αναλάβει την βγάζει εις πέρας και με άριστα. Δεν θέλω να γράψω ονόματα γιατί πάντα ξεχνάω αυτούς που δεν πρέπει καμιά φορά κι είναι αδικία.

Μπράβο σας αδέλφια, συνεχίστε όσοι μπορείτε να διαιωνίζετε τέτοιες εκδηλώσεις γιατί έχει ανάγκη η παροικία από την παράδοση μας και την διαιωνίζετε με τον καλύτερο τρόπο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Φυσικά, δεν μπορώ να πω για την παρουσία της εκλεκτής κα Νότας Ηλιοπούλου, προέδρου του Γυναικείου Τμήματος της Παναρκαδικής… Μέχρι πότε θα τρέχει! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ!

Και του χρόνου !!!