Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο «HHF Talk»

Το Ίδρυμα Ελληνικής Κληρονομιάς (Hellenic Heritage Foundation) και η Επιτροπή Επόμενης Γενιάς (Next Generation Committee), πραγματοποίησαν το «ντεμπούτο» μιας νέας πρωτοβουλίας που ονομάζεται HHF Talk και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην αρχή του έτους. Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής και της Επιτροπής Επόμενης Γενιάς του HHF δεν είναι άλλος από το να προτρέψουν περισσότερους νέους της ομογένειας να συμμετέχουν κι αυτοί στις πρωτοβουλίες του HHF για την διαιώνιση του ελληνισμού σε ολόκληρο τον Καναδά.

Έτσι, λοιπόν, στις 20 Φεβρουαρίου στο The Everleigh (580 King St. W) πάνω από 140 άτομα και οι περισσότεροι από αυτούς νέοι Έλληνες ηλικίας 22 έως 40 ετών, πήγαν για να παρακολουθήσουν τέσσερις πολύ πετυχημένους συμπατριώτες μας, ώστε να μάθουν και να εμπνευστούν από την ιστορία της επιτυχίας τους. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους και να γνωριστούν με άλλους νεαρούς επιχειρηματίες στην δεξίωση που ακολούθησε αργότερα.

Το πρώτο HHF Talk είχε τίτλο «Making Your Mark Σ(σ.σ.: Άφησε το Στίγμα Σου)» κι ως κύριους ομιλιτές του είχε: τον κ. Elias Demangos, Πρόεδρο του Fortigo Freight Services, την Δρ. Catherine Kreatsoulas, Msc., PHd., Harvard TH Chan School of Public Health, τον κ. Matty Tsoumaris, Partner στο Honeycomb Hospitality Group Inc. και την κα Helen Kontozopoulos, Συνιδρυτής του ODAIA.ai. Την συζήτηση κατεύθυνε η κα Gina Alexandris, Διευθύνων του Προγράμματος Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Ryerson.

Για την επιλογή των ομιλητών η πρόεδρος της Επιτροπής Επόμενης Γενιάς (Next Generation Committee), κα Nicole Andreakos, ανέφερε:

«Για το πρώτο μας HHF Talk, ήταν σημαντικό να παρουσιάσουμε νεαρούς Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες από την κοινότητα μας εδώ. Εμείς πάλι είδαμε την αξία στο να παρουσιάσουμε κάποια άτομα με τα οποία η νέα γενιά μπορεί να ταυτιστεί και συνδεθεί μαζί τους. Επίσης, τα άτομα αυτά μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για το τι είναι πιθανό για εκείνους να πετύχουν.»

Και συνέχισε: «Όλοι οι ομιλητές μας είναι πρωτοπόροι σε αυτό που κάνουν και κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στις βιομηχανίες που δουλεύουν. Είναι λαμπρά αστέρια σε αυτήν εδώ την κοινότητα και πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν κρατήσει επαφή με την ελληνική μας κουλτούρα. Μάλιστα μερικοί από αυτούς αποδίδουν μέρος της επιτυχίας τους στις ελληνικές αξίες και στην ελληνική κληρονομιά τους.»

«Στόχος του HHF μέσω της Επιτροπής Νέας Γενιάς είναι να συνεχίζει να χτίζει γέφυρες με την νέα γενιά και να δημιουργήσει ένα αίσθημα κοινότητας μεταξύ των νέων, δυναμικών και τολμηρών Ελλήνων που μένουν στο Τορόντο και σε όλον τον Καναδά. Στοχεύουμε να καθοδηγήσουμε και να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες που είναι τολμηρές, πρωτοποριακές και ανοικτές προς όλους,» κατέληξε.

Oι κύριοι Ηλίας Δεμάνγκος, Γιώργος Κερογλίδης και Κώστας Καλόγηρος
Ο κ. Γιώργος Κερογλίδης, η κα Νικόλ Ανδρεάκος και ο κ. Βλάχος
Η πρόεδρος της Επιτροπής Νέας Γενιάς κα Νικόλ Ανδρεάκος
Η Δρ. Catherine Kreatsoulas, Msc., PHd., Harvard TH Chan School of Public Health
Η κα Helen Kontozopoulos, Συνιδρυτής του ODAIA.ai
η κα Gina Alexandris, Διευθύνων του Προγράμματος Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Ryerson.
Ο κ. Matty Tsoumaris, Partner στο Honeycomb Hospitality Group Inc.
Elias Demangos, Πρόεδρο του Fortigo Freight Services
Elias Demangos, Πρόεδρο του Fortigo Freight Services

 

Η πρόεδρος της Επιτροπής Νέας Γενιάς κα Νικόλ Ανδρεάκος

O κ. Elias Demangos, Πρόεδρο του Fortigo Freight Services
Elias Demangos, Πρόεδρο του Fortigo Freight Services