Η ομοσπονδιακή και η επαρχιακή κυβέρνηση παρέχουν $240,000 για την κατασκευή του ασανσέρ

Τα ευχάριστα νέα μετέφεραν σε ανακοίνωση στην αίθουσα της Παμμακεδονικής οι αγαπητοί Βουλευτές κα Χριστίνα Μίτας και κ. Άρης Μπαμπικιάν

Ό,τι πιο ευχάριστο ήταν το νέο που μετέφεραν την περασμένη Τετάρτη οι αγαπητοί Βουλευτές της επαρχιακής Κυβέρνησης, κα Χριστίνα Μίτας και κ. Άρης Μπαμπικιάν , σε μια σεμνή και λιτή συγκέντρωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα καλά νέα ήταν πως θα υπάρξει χρηματοδότηση $240,000 από τα $320,000 που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το έργο. Όπως μας είπε ο πρόεδρος, κ. Γιώργος Παπαδάκης, τα υπόλοιπα θα μαζευτούν εν ευθέτω χρόνο.

Οπωσδήποτε, αυτό θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τους πιο ηλικιωμένους ή ανθρώπους με ειδικές ανάγκες καθώς μέχρι τώρα τους ήταν δύσκολο να παρευρεθούν σε εκδηλώσεις που λάμβαναν χώρα στην πολύ όμορφη αίθουσα της Παμμακεδονικής.

Συγχαρητήρια σε όλους και μεγάλο μέρος αυτών στον Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Βασίλη Λιάβα, που έκανε την γραφειοκρατική δουλειά, αλλά και στον αείμνηστο κ. Μιχάλη Τζήκα. Μπράβο και με το καλό να γίνουν οι εργασίες και όταν ολοκληρωθεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί.