Ο προβληματικός έγγαμος βίος του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδεικνύεται μέσα από τα λόγια του στην πολύωρη κατάθεσή του. Eξέφρασε τους ενδοιασμούς του για τους θανάτους των παιδιών του τη στιγμή που αναμένεται το πόρισμα για τα άλλα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ειδικότερα, πάνω από επτά ώρες κατέθετε στην Ασφάλεια Αττικής ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να δώσει στοιχεία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα δέχθηκε πολλές και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξαν τα άλλα δύο παιδιά.

Κλήθηκε να απαντήσει πού βρισκόταν εκείνες τις ώρες, ποιος τον ειδοποίησε για να πάει στο νοσοκομείο (στην περίπτωση της Μαλένας) και στο σπίτι (στην περίπτωση της Ίριδας).

Ο πατέρας των τριών κοριτσίων φέρεται να ισχυρίστηκε ότι απουσίαζε και στις δύο περιπτώσεις, ενώ εξέφρασε ενδοιασμούς για τα αίτια θανάτου των παιδιών του. Την ίδια στιγμή, ισχυρίστηκε ότι και αυτός περιμένει τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Ακόμα, στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα που είχαν και τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένεται να καταθέσει στην Αθήνα και ο πατέρας του, ενώ πολύ πιθανόν η μητέρα του να καταθέσει τα όσα γνωρίζει στην Πάτρα, καθώς δήλωσε στις αρχές ότι αδυνατεί να μεταβεί στην Αθήνα.

Σε ασφυκτικό θάνατο έχουν καταλήξει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς που έχουν στα χέρια τους τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Μαλένα κατέληξε στο Παίδων, όπου βρισκόταν μαζί της μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, Ρούλα και Δήμητρα βρήκαν νεκρή την Ιριδα στην κούνια της.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Είμαστε στην αρχή του τέλους. Μετά την κατάθεση τη σημερινή και τις καταθέσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Τώρα θα αρχίσει να βροντοφωνάζει ο ασφυκτικός θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας. Δεν ξέρω τι είπε σήμερα στην κατάθεση του ο Μάνος, ξέρω αυτά τα οποία που είχε πει στις κάμερες τις πρώτες ημέρες. Όταν μία μάνα με την αδελφή της βρίσκουν ένα παιδί νεκρό και φωνάζουν τον πατέρα – και αν αληθεύουν όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι ο πατέρας έφτασε πριν το ΕΚΑΒ στο σπίτι – αυτά λένε πάρα πολλά», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Είναι και άλλοι που πρέπει να καταθέσουν και επιμένω. Γιατί αν από την Ίριδα είχε γίνει σωστή δουλειά, αν δεν την έπαιρναν νεκρή να την πάνε στο νοσοκομείο και είχε γίνει εκείνη τη στιγμή, επιτόπου, η νεκροψία, οι Αρχές θα επενέβαιναν επιτόπου και δε θα χάνονταν στοιχεία. Ίσως να είχε γλιτώσει η δολοφονία της Τζωρτζίνας», κατέληξε ο ταξίαρχος.