ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ;

 

Ευγενικοί μου αναγνώστες κι αναγνώστριες,

Εύχομαι να σας βρίσκω καλά (όσο αυτό γίνεται) και να προσέχετε ο καθένας όσο μπορεί την καθημερινότητα σε καιρούς που καιροφυλακτούν απρόσμενες καταστάσεις από την μια ημέρα στην άλλη.

Δυστυχώς, το είχα ξαναγράψει και δικαιώνομαι πλέον. Δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνια πλάνα γιατί πλέον δεν εξαρτάται από εσένα, αλλά από κάποιους που με την απόφαση που θα πάρουν ΔΗΘΕΝ για το καλό της χώρας τους, όπως λέει ο Πούτιν για την Ρωσία και χωρίς να υπολογίζει όλες τις επιπτώσεις διεθνώς. Η απόφαση του να επιτεθεί στην Ουκρανία θα φέρει καταστροφικά αποτελέσματα, αιματοχυσία άμαχου πληθυσμού, οικονομικές καταστροφές στους μικρούς και ανυπεράσπιστους ανθρώπους που δυστυχώς η καθημερινότητα της οικογένειας του εξαρτάται από τις αποφάσεις του κάθε ΜΑΚΑΚΑ που είναι κι έχει μια εξουσία.

Ειλικρινά, στεναχωριέμαι για αυτή τη γενιά, για τα νεαρά παιδιά που βλέποντας πως μεγαλώνουν και τι δυσκολίες περνούν οι γονείς τους για να τα βγάλουν πέρα, βρίσκουν διέξοδο σε ναρκωτικά και εγκληματικότητα για εύκολο καθημερινό κέρδος.

Αδέλφια, εσείς οι πιο μεγάλοι κάντε τον καθημερινό αγώνα σας με τα παιδιά σας. Συζητείστε μαζί τους, λύστε τους τις απορίες, εξηγήστε με όποιον τρόπο μπορείτε το τι να πιστεύουν και τι να αποφεύγουν. Τουλάχιστον κάντε εσείς το καθήκον σας και αυτά ας πάρουν τις αποφάσεις τους χωρίς να πιστεύουν ότι στο διαδίκτυο θα βρουν καλύτερες συμβουλές από αυτές που τους δίνει η μητέρα κι ο πατέρας τους.

Και γενικά, ευγενικοί μου φίλοι, εσείς οι μεγαλύτεροι που λόγω του ότι υστερείτε σε τεχνολογικά ζητήματα, δεν ξέρετε από κομπιούτερ κι άλλα διάφορα τεχνολογικά της καθημερινότητας ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ανθρώπους που ΔΗΘΕΝ θέλουν να σας λύσουν προβλήματα και μπορούν εύκολα να σας εξαπατήσουν και να σας αποσπάσουν χρήματα και οικονομίες μιας ζωής.

Τι κρίμα! Αντί να γράφω και να δίνω ευχάριστα νέα, γράφω για ότι ακούω και βλέπω καθημερινά με αυτό το λειτούργημα που λέγεται ενημέρωση, Και πάντα, από όσο θυμάμαι, τα δυσάρεστα ήταν πιο πολλά από τα ευχάριστα νέα.

Να είστε καλά και να προσευχόμαστε να περάσει κι αυτό… μέχρι το επόμενο (μη χειρότερα).