Στο Τορόντο οι Ηπειρώτες γιόρτασαν την Επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων στην πολυτελή αίθουσα του Crystal Fountain. Σε πολύ οικογενειακό κλίμα ο Σύλλογος Ηπειρωτών διοργάνωσε την πρώτη του εκδήλωση μετά την πανδημία, χωρίς βέβαια να λείψει το κέφι κι ο χορός όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ παρακάτω.
Ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ., κ. Πολ Νιτσοτόλης, καθώς και ο Γενικός Πρόξενος, κ. Παναγιώτης Αντωνάτος, που έδωσε το «παρών» σε αυτή τη σημαντική επέτειο τόνισαν την σημασία της συμμετοχής της νεολαίας στα κοινά και στον ηπειρώτικο σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί πως η απελευθέρωση των Ιωαννίνων και μετά από έναν τρίμηνο συγκρούσεων με την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις 21 Φεβρουαρίου 1913 ήταν από τις σημαντικότερες νίκες της Ελλάδας στους Βαλκανικούς πολέμους, όπου οι Ελληνικές δυνάμεις απέκτησαν μεγάλο γόητρο.
Οι Ηπειρώτες ετοιμάζονται για τα παραδοσιακά Κούλουμα στο «ηπειρώτικο» σπίτι τους την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ ξεκινούν τις προετοιμασίες και για το ετήσιο pick-nick τους το καλοκαίρι.