Πρεμιέρα προεκλογικών συναντήσεων στην περιφέρεια από τη Θεσσαλονίκη έκανε σήμερα το βράδυ ο Χάρης Δούκας, ο οποίος αντάλλαξε απόψεις με πολύ κόσμο σε κεντρικό καφέ-μπαρ της πόλης.
Στην πρόσκληση του υποψήφιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και Δημάρχου Αθηναίων ανταποκρίθηκαν πρώην βουλευτές, πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη της πρώτης γραμμής, νυν και πρώην Δήμαρχοι καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, «πράσινα» στελέχη και νεολαίοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Δούκας επιχείρησε να αναδείξει στους συνομιλητές του την ανάγκη «να ενώσουμε δυνάμεις για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές», ενώ επανέλαβε ουκ ολίγες φορές τη λέξη «τώρα», τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να κάνει το άλμα και να αποκτήσει κυβερνητική προοπτική.
Στη συνάντηση ήταν στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Αντώνης Σαουλίδης (υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αυτοδιοικητικός) και η Τόνια Αντωνίου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από διάφορες «τάσεις» και άνθρωποι των «πράσινων» οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής.