Μεγάλη επιτυχία ειχε η εκδήλωση εκτίμησης των μελών, και η κοπή της βασιλόπιτάς για το 2024 της Ένωσης Ναυπακτιων. Η αίθουσα της Μεταμόρφωσης κατακλύστηκε από τα μέλη και τις οικογένειες τους για να απολαύσουν ένα εκλεκτό γεύμα, συν σαλάτα, ορεκτικά, κρασί, καφέ, βασιλόπιτα και γλυκά, πολλά γλυκά.

Οι κυρίες του συλλόγου ξεπέρασαν τον εαυτό τους και δημιούργησαν ένα πλουσιότατο τραπέζι με γλύκα από παραδοσιακό ρουμελιώτικο χαλβά, μπακλαβά, δίπλες μέχρι εκμέκ κανταΐφι.

Το υπέροχο, έγχρωμο, δίγλωσσο, Ελληνικά και Αγγλικά αναμνηστικό βιβλίο με 60 φωτογραφίες από τη Ναυπακτία και διαλεχτά σχετικά κείμενα, για τα 50 χρόνια τη Ένωσης Ναυπακτιων για το οποίο επιμελήθηκε ο καθηγητής και πρόεδρος Ναυπακτιων Γιώργος Γκεκας εγινε ανάρπαστο.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ιδιαίτερα στις γλυκές κυρίες των γλυκών(!) και τους αντιπροσώπους των αδελφών Συλλόγων, Κοσμάς ο Αιτωλός, και Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδος αλλα καί τις πολύ φιλόξενες κυρίες οικοδεσπότες της Μεταμόρφωσης, Και του χρόνου παιδιά!