Για άλλη μία φορά πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου το ετήσιο γκαλά του Hellenic Heritage Foundation «Blue and White Ball». Το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Paramount Eventspace by Peter&Paul’s οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεζεδάκια κι ένα χορταστικό δείπνο πριν απολαύσουν και χορέψουν με την Ελληνίδα σούπερ σταρ, Έλενα Παπαρίζου, η οποία είχε στο σχήμα της και την Ελένη Αλεξανδρή με τον Αντώνη Βλάχο.
Πριν όμως από το απολαυστικό πρόγραμμα της Έλενας Παπαρίζου τιμήθηκαν με την διάκριση Lifetime Achievement ο πρόεδρος του ελληνικού γηροκομείου Hellenic Home for the Aged και συνιδρυτής και Πρόεδρος της Nucro-Technics, κ. Ιωάννης Φαναράς. Ο κ. Φαναράς έχει δωρίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για τη βελτίωση του Hellenic Home for the Aged και την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων κατοίκων.
Βραβεύτηκε, επίσης, ο κ. Ιωάννης Μυλόπουλος, ένας από τους πιο σημαντικούς ερευνητές στην πληροφορική, κάνοντας πρωτοποριακές συνεισφορές στους ερευνητικούς τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης, των Βάσεων Δεδομένων και της Μηχανικής Λογισμικού.
Ακόμη, ο δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, έλαβε κι αυτός τιμητική διάκριση με το Βραβείο Εξαιρετικού Επιτεύγματος Κάτω των 40. Ο δρ. Παπαδόπουλος είναι ένας ορθοδοντικός με έδρα στο Saint John, New Brunswick, ο οποίος δραστηριοποιείται ως μέντορας και εκπαιδευτικός στον τομέα του, καθώς και ανταποδοτικά στην κοινότητά του. Επιπλέον, είναι Περιφερειακός Πρόεδρος του Ατλαντικού για το Smiles4Canada – ένα εθνικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα του οποίου η αποστολή είναι να παρέχει δωρεάν ορθοδοντική θεραπεία σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, τον πρόεδρο του HHF, κ. Ανδρέα Σερέτη, με το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εθελοντές και φυσικά την κινητήρια δύναμη για την επιτυχία κάθε εκδήλωσης του οργανισμού, κ. Γιώργο Κερογλίδη.