ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ…

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ

Ευγενικοί μου αναγνώστες κι αναγνώστριες,

Βαδίζουμε γοργά και τον Ιούλιο εν μέσω πανδημίας που δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει και θα απαλλαχτούμε από αυτή και με την βοήθεια του Θεού να επανέλθουμε στην καθημερινότητα που μας έλλειψε και που χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια. Το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα είναι το τέλος αυτής της κατάρας που άλλαξε το ρου της ανθρωπότητας και που θα πρέπει να ακούμε καθημερινά τις παπαριές του καθενός: είτε ότι είναι στημένο, είτε ότι θέλουν να μας καταστρέψουν οικονομικά, είτε…είτε… είτε…

Ουφ! Εγώ πάω μέρα με τη μέρα και δεν ακούω τίποτα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν περιθώρια για να τρελαθώ περισσότερο με ότι ακούω από τους κάθε λογής ξερόλες. Και μιας και μιλάμε για ξερόλες, σωσίες πάμε και στο επίκαιρο θέμα που ακούσει στο όνομα «Αγιά Σοφιά».

Βλέπω κάθε μέρα κι ακούω από παντού διάφορα νέα των προυχόντων που υποτίθεται ότι μάχονται για να αποκαταστήσουν αυτήν την τρομακτική θηριωδία του ηλίθιου Σουλτάνου «Τραγανταν» μπλα-μπλα… κι έχουμε και λέμε. Θα μιλήσω μόνο για τη γειτονιά μας σε Καναδά κι Αμερική και για τους προύχοντες οργανισμών, εκκλησιών, συλλόγων, κοινοτήτων κλπ. Μπορείτε να μου πείτε εάν έγινε έστω και μια υποτιθέμενη κινητοποίηση; ΟΧΙ! Το μόνο που έχουμε να λέμε είναι τι ο Μπάιντεν, ο Τραμπ και δεν συμμαζεύεται.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η αδιαφορία στις ομογένειες που κάποτε πρωτοστατούσαν σε εθνικές καταστάσεις να δείχνουν παντελή αδιαφορία και πραγματικά θλίβομαι, γιατί πλέον δεν έχουμε leaders να ξεσηκώσουμε τον ελληνισμό. Όταν, λοιπόν, οι κυβερνήσεις Καναδά κι Αμερική δεν βλέπουν τίποτα από την ομογένεια γιατί αυτοί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Ευγενικοί μου αναγνώστες, πόσο καιρό θα υπάρχουν οι εναπομείναντες «ειρηνικοί επαναστάτες» Έλληνες που τα πιο παλιά χρόνια ξεσηκωνόντουσαν σε χιλιάδες και πήγαιναν με -40 στην Όταβα και στην Ουάσινγκτον κι έδειχναν το ελληνικό φιλότιμο και το ανάστημα; Μήπως ξεθωριάσαμε; Ποια εφόδια έχουμε δώσει στα παιδιά μας να συνεχίσουν αυτούς τους αγώνες; Ποιος φταίει; ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Γιατί οι αγώνες πρέπει να διαιωνίζονται και γιατί η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !