Τελικά όλοι ψάχνουν πέντε λεπτά δημοσιότητος

 

Ευγενικοί μου αναγνώστες κι αναγνώστριες,

Εύχομαι να σας βρίσκω κι αυτήν την εβδομάδα καλά και «κοτσονάτους». Ο Φλεβάρης μας έχει έλθει με τα χιονάκια του, αλλά να μην ξεθαρεύουμε και να λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον ήπιο χειμώνα που έχουμε (μέχρι σήμερα).

Η όμορφη παροικία μας περνάει την καθημερινότητα της με την υποχρεωτική καθημερινή εργασία που κάνουμε όλοι για τα προ το ζην (το άτιμο πανάκριβο έχει γίνει) κι αρκετοί πιο «τολμηροί» ανακατεύονται με τα επονομαζόμενα «κοινά». Κι είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι (ΕΥΤΥΧΩΣ) ότι υπηρεσίες προσφέρουν αφιλοκερδώς πάντα δεν θέλουν να ακούγεται το όνομα τους ως «ΗΡΩΕΣ» κι «ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ», γιατί απλά θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Υπάρχει και μια μικρή μερίδα (ευτυχώς) που πάμε στην κατηγορία της εφήμερης δόξας και λίγα λεπτά δημοσιοποίησης. Σε αυτό το σημείο εμείς που έχουμε ΜΜΕ αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.

«Γιατί ρε Κουρτέση δεν έβαλες φωτογραφίες μας κι έβαλες αυτόν τον…; Σταμάτα μου και την διαφήμιση που έχω στην εφημερίδα!!» Ευτυχώς που μεγάλωσα (επικίνδυνα) και δεν μου καίγεται καρφάκι πλέον για τέτοιες «θανάσιμες απειλές». Τα όσα χρόνια μου δίνει ο Θεός και θα μπορώ να σκέπτομαι παίρνοντας ένα κομμάτι χαρτί θα γράφω πέντε αράδες λόγια για να ενημερώνω αυτούς που αγαπούν και σέβονται το ΣΠΑΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Μου αρκεί για την εντελώς απλή καθημερινή μου διαβίωση μετά από 50+ χρόνια  σε Αμερική, Καναδά κι Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλον αυτόν τον ελληνισμό που μας αγαπά, μας σέβεται και μας συμπαραστέκεται. Πάντα υγεία και χαρά στις οικογένειες σας.