Ευγενικοί μου αναγνώστες κι αναγνώστριες,

Για άλλη μία φορά σας χαιρετώ κι εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά και το κυριότερο γεμάτους υγεία και χαρούμενους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οπωσδήποτε είμαι λίγο μέχρι πολύ ψυχοπλακωμένος όπως λέμε στην λαϊκή καθομιλουμένη γιατί τις τελευταίες ημέρες θρηνήσαμε όλη η ομογένεια την απώλεια γνωστών αγαπητών συμπατριωτών μας από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι προχωρημένες, που αυτό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο για αυτόν που χάνει ένα αγαπημένο του οικογενειακό πρόσωπο. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα όλων μας που το πεπρωμένο την ακολουθεί, για αυτό εγώ προσωπικά μόνο μια ευχή δίνω σε όσους συναντώ κι είναι ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ, γιατί όλα τα άλλα πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βγάλουμε. Ας προσέχουμε λοιπόν όλοι κι όταν βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μας, κατευθείαν στον γιατρό μας γιατί όπως μάθαμε από μικροί κάλλιο γαϊδουρόδερνε παρά γαϊδουρογύρευε.

Τέλος πάντων, κλείνω αυτή την παράγραφο λέγοντας κουράγιο και υπομονή σε όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και θα είναι καλά να τους θυμούνται.

Κατά τα άλλα η Αδελφότητα Ποντίων επέλεξαν νέα διοίκηση στον οργανισμό τους με πρόεδρος τον κ. Κυριάκο Κωνσταντινίδη κι αντιπρόεδρο τον κ. Κώστα Τσιλφίδη. Όλες τις λεπτομέρειες θα τις μεταφέρουμε στην επόμενη έκδοση μας.

Άρχισε η Σαρακοστή αλλά με έχει στεναχωρήσει ότι οι περισσότεροι εδώ στην παροικία μας δεν ήξεραν  πότε είναι η Τσικνοπέμπτη. Μήπως πρέπει σαν Έλληνες να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να μένουμε κοντά στα ήθη και στα έθιμα μας. Γιατί ρε αδέλφια τέτοια αδιαφορία; Νομίζω ότι δεν είναι πρέπον και σωστό. Ξυπνήστε Έλληνες της διασποράς.

Λοιπόν, Καλή Σαρακοστή και σε 40 ημέρες το ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ.

Γεια σας μέχρι την επόμενη φορά.