Οι Βουλευτές του Οντάριο κα Χριστίνα Μίτας και κ. Άρης Μπαμπικιάν, σε μία από τις τελευταίες τους ενέργειες για την τωρινή τους θητεία ως βουλευτές του Σκάρμπορο, παρουσίασαν μια χρηματοδότηση πάνω από μισό εκατομμύριο από την κυβέρνηση του Οντάριο στο Catholic Crosscultural Services (CCS), η οποία αποσκοπεί στην βοήθεια των νέων μεταναστών στον Καναδά – ιδιαίτερα  στην επαρχία – ώστε να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην καναδική κοινωνία, την πολιτική και την αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες για CCS επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cathcrosscultural.org και θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε εσείς ή κάποιος γνωστός σας σε 52 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών.

Όπως τόνισε η κα Μίτας, το Σκάρμπορο για πολλά χρόνια ήταν μια περιοχή που δεν λάβαινε την ίδια προσοχή με άλλες περιοχές του Τορόντο και αρκετές υπηρεσίες όπως νοσοκομεία και ιδρύματα σαν το CCS,  πολλές φορές έλειπαν από τις χρηματοδοτήσεις και τα επιδόματα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Η περιοχή του Σκάρμπορο τα τελευταία τουλάχιστον τέσσερα χρόνια έχει ανανεωθεί και για αυτό ευθύνονται βουλευτές όπως η κα Χριστίνα Μίτας και ο κ. Άρης Μπαμπικιάν, ο οποίος διεκδικεί την θέση του στις επερχόμενες εκλογές.

H Bουλευτής κα Χριστίνα Μίτας CHRISTIANA QESKO
Ο Βουλευτής κ. Άρης Μπαμπικιάν CHRISTIANA QESKO
H εκτελεστική διευθύντρια, κα Agnes Thomas CHRISTIANA QESKO
Από τα αριστερά: Η κα Lisa Loong, Director για το CCS Programs and Services, η Βουλευτής Χριστίνα Μίτας, η Agnes Thomas, ο Βουλευτής Άρης Μπαμπικιάν, o Yosief Araya, Director Sponsorship Training Program, Esther Yu Wang Managin Director for Asian Market and Businesses για το York University και ο Kendall Kiddie CHRISTIANA QESKO
CHRISTIANA QESKO